napelem napkollektor és szigetelés

Lakossági pályázatok 30-60%
Közületi pályázatok 30-70%
Mire vár még?
Napelem, napkollektor hőszivattyú és szigetelés -  kérjen ajánlatot most!
Home Képzés Napelem Napkollektor Képzés 2009. február

Napelem Napkollektor Képzés 2009. február

Email Nyomtat PDF
A Nap Csoport 2009. február 20-21-22-én tartotta első Napelem, napkollektor szerelők tanfolyamát, illetve alternatív energia képviselők és szervezők képzését.
A sikeresen lebonyolított tanfolyamon a résztvevők részletes ismereteket kaptak a napelem, napkollektoros rendszerekről. Bemutatásra kerültek a mai vezető technológiák, vákuum csöves kollektor, sík csöves kollektor, hőcserélős tartály, solár állomás stb. Természetesen az elméleti oktatáson túl, minden hallgató testközelben is találkozhatott a különféle szolár rendszerek alkotó elemeivel.
Az oktatási panel gyakorlati részén, a különféle bekötési technikák, csövek és idomok összekötési módozatai szintén bemutatásra kerültek.
A tanfolyam záróakkordjaként egy valós építkezésen is részt vesznek a hallgatók, ahol már a terepen csiszolhatják tudásukat.

A tanfolyam résztvevői megegyeztek abban, hogy ezekben a technológiákban rejlik a jövő. Az energetikai függetlenségre való törekvés egyre több család égető szükséglete.
Megegyeztek abban is, hogy ez egy középtávú befektetés. S mint ilyen biztos hasznot hoz minden háztartásban 5-8 éven belül! Miközben kiszámíthatóbbá teszi a háztartás energia költségeit.

Külön modulban mutattuk be a pályázati lehetőségeket.

A sikeres tanfolyam tovább erősítette a Nap Csoport azon elképzelését, hogy minél szélesebb körben képezzünk ki napelem és napkollektor szerelőket.

Valós igényként jelentkezett a hőszivattyú rendszerek szerelői oktatása. Ezért a Nap Csoport elhatározta a soron következő gyakorlati oktatás ebben a témakörben lesz megtartva. Bővebben a hőszivattyú oktatásról>>

Újabb Napelem, napkollektor szerelői tanfolyam április első heteiben lesz! Pontos dátum hamarosan. Keressen minket elérhetőségeinken >>

Szép napot!

Napcsoport
Referencia képek az oktatásrólUtoljára frissítve ( 2009 március 11., szerda 17:40 )  

Jelenleg 4 vendég olvas minket

Tipikus Napkollektor Rendszerek

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


napelem rendszerek
napkollektor ajánlatok - sík- és vákuum napkollektorok
hőszivattyú ajánlatok - levegős, geotermikus hőszivattyúk

Nap Regisztráció

Hirdetések


Cylex Tudakozó Silver Díj

Népszerű cikk

Képzési időpontok

<<  Május 2010  >>
 H�  Ke  Sz  Cs  P�  Sz  Va 
       1  2
  3  4  5  6  7  8  9
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31