napelem napkollektor és szigetelés

Lakossági pályázatok 30-60%
Közületi pályázatok 30-70%
Mire vár még?
Napelem, napkollektor hőszivattyú és szigetelés -  kérjen ajánlatot most!
Home Kivitelezés SUNsitive

SUNsitive

Email Nyomtat PDF

 

A SUNsitive névvel új esszenciális fogalmat alkottunk, ami kifejezi alapállásunkat, lényegre törő minőségi megoldó készségünket és a fenntartható fejlődésbe vetett hitünket. A nap jelentésű SUN rámutat, hogy elsődlegesen a kifogyhatatlan, s roppant erejű nap energiájának hasznosítását célozzuk meg.  Egy olyan energiaforrásét, ami mindannyiunk számára elérhető, tiszta, környezet és emberbarát. 


A nap erejéből születik a fény, a hő, a szél, maga az élet. S mi ezekből az elemekből villamos áramot, meleg vizet, hőszigetelést, fűtést és szellőztetést varázsolunk a mindennapokba.


A sensitive - érző, érzékeny kifejezés mutatja, hogy társaságunk a szó legnemesebb értelmében érzékeny a környezetre, a minőségre, az árakra, a garanciákra, a tiszta és világos ajánlatokra. Kutatjuk a legjobb, legmodernebb technológiákat és azok finanszírozási lehetőségeit és hasznosítjuk azokat munkánkban . Természetesen megosztjuk a világgal tudásunkat, szakértelmünket is.

A SUNsitivitás tehát a tiszta, környezet- és emberbarát, minőségi technológiákat felvonultató energiatermelés érzéke.


Célunk, hogy megrendelőink energiaköltségeit nagyban csökkentsük,  hogy optimális, környezetbarát és valóban megtérülő rendszereket kínáljunk a mindenkor fellelhető legmagasabb technológiával és szakértelemmel párosítva. További célkitűzésünk, hogy mindehhez finanszírozási lehetőségeket is kínáljunk, kihasználva a vonatkozó EU direktívák előnyeit.


Ne feledje: a fosszilis energiahordozók kora igen hamar véget ér. A gáz és  olaj tartalékok kifogynak, s végül nem marad más csak a megújuló energiahasznosítás.  Ez a vonzó, ingatlan értéket növelő, kifogyhatatlan és tiszta EMBERKÖZPONTÚ TECHNOLÓGIA.

Céges honlapunk: www.sunsitive.eu
Utoljára frissítve ( 2010 május 16., vasárnap 17:53 )  
Jelenleg 98 vendég olvas minket

Tipikus Napkollektor Rendszerek

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


napelem rendszerek
napkollektor ajánlatok - sík- és vákuum napkollektorok
hőszivattyú ajánlatok - levegős, geotermikus hőszivattyúk

Nap Regisztráció

Hirdetések 

TŰZVÉDELEM MUNKAVÉDELEM

Találjunk megoldást közösen fennálló tűzvédelmem, munkavédelem, környezetvédelmi problémájának elintézésére! Kiválóan képzett, főállású, tűzvédelmi, munkavédelmi és környezetvédelmi szakembereink a diszkréció teljes megtartásával járnak el az általunk képviselt társaságoknál. Segítenek a tűzvédelmi, munkavédelmi, környezetvédelmi törvényekben, jogszabályokban, szabványokban meghatározottak értelmezésében. Közreműködnek a tűzvédelmi, munkavédelmi, környezetvédelmi feladatok végrehajtásában. Figyelembe veszik a megrendelő elvárásait, és ahhoz igazítják a szolgáltatást.
http://tuzvedelem-munkavedelem.eu
Cylex Tudakozó Silver Díj

Népszerű cikk