napelem napkollektor és szigetelés

Lakossági pályázatok 30-60%
Közületi pályázatok 30-70%
Mire vár még?
Napelem, napkollektor hőszivattyú és szigetelés -  kérjen ajánlatot most!
Home Kivitelezés NAPELEM - rendszerek telepítése és árusítása

NAPELEM - rendszerek telepítése és árusítása

Email Nyomtat PDF
NAPELEM
NAPELEM RENDSZERÁRAKAT ITT TALÁL >>
Tudtad, hogy a napelem által termelt villamosenergiát az áramszolgáltatók megveszik tőled? Tudtad, hogy ez a technológia ma már anyagilag is elérhető? Tudtad, hogy napelemek telepítését az állam pályázatokkal segíti a megújuló energiarendszerek telepítését? Feltűnt, hogy az áram egyre drágul? Elgondolkoztál már azon, hogy esetleg saját áramot termelj, aminek kiszámítható költségei vannak?

A SUNsitive Kft. elkötelezett a "zöld elektromosság" és így a napelem terjesztésében! A hazai lehetőségeket legoptimálisabban kihasználó rendszereink egyszerre függetlenítik a háztartások, önkormányzatok, gazdasági társaságok villamosáram szükségleteit, és segítik FÖLDÜNKET.

A folyamatosan emelkedő energiaárak, a fosszilis tüzelőanyagok hosszú távon jelentkező hiánya és a növekvő nyomás a CO2 kibocsátás csökkentésére valamint a közel-keleti instabil olajellátás következtében a világ számos országában terveket dolgoznak ki a megújuló energiaforrások és a zöld energia arányának növelésére. Ez különösen igaz Európára, ahol a déli országok lehetnek a fejlődés motorjai a következő években.
A technológiai fejlődése elérte 2007-re azt a szintet, hogy elkészült az első olyan nagy megbízhatóságú gyártóberendezés a napelem iparág számára, amely az alacsony költséggel előállítható, nagyméretű LCD panelek gyártásában már bizonyított.

A modern napelemek a gyártásuk során felhasznált energiát 1,5-7 év alatt termelik meg, energiaátalakítási hatásfokuk 15%, élettartamuk legalább 30 év. A minőségi napelemmodul-gyártók általában 10 év garanciával szállítanak, de lehet napelemmodulokat kapni 20 éves teljesítménygaranciával is.

A napsugárzásból fotoelektromos hatásmechanizmussal előállított elektromos energia számos előnnyel rendelkezik.
A napelem cellákra vonatkozó garancia 10-25 év, de akár 100 év élettartam is elérhető, és szinte bármilyen napos helyre egyszerűen felszerelhetőek (déli irány ajánlott). Különösen előnyös az alkalmazásuk ott, ahol nincs országos elektromos hálózat, gyéren lakott, elzárt területek vannak - vagy éppen a világűrben. A napelemek teljesen zajtalanul működnek és nem szennyezik a környezetet. Nincs mozgó alkatrészük így nem igényelnek felügyeletet, karbantartást.

A magas energia költségek, a növekvő globális energiafelhasználás táplálja az igényt a nagyobb, igényesebb zöld energia előállítási lehetőségek iránt. A napelem gyártók keresik annak lehetőségét, hogy magasan automatizált, hatékony gyárakat építsenek a félvezetőgyártók és a lapos LCD panelek gyártóihoz hasonlóan annak érdekében, hogy megváltoztassák az emberek életét és lehetővé váljon az innovatív napelem előállítását célzó technológiák iparszerű elterjedése.
 
Utoljára frissítve ( 2010 május 03., hétfő 14:05 )  
Jelenleg 5 vendég olvas minket

Tipikus Napkollektor Rendszerek

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


napelem rendszerek
napkollektor ajánlatok - sík- és vákuum napkollektorok
hőszivattyú ajánlatok - levegős, geotermikus hőszivattyúk

Nap Regisztráció

Hirdetések 

TŰZVÉDELEM MUNKAVÉDELEM

Találjunk megoldást közösen fennálló tűzvédelmem, munkavédelem, környezetvédelmi problémájának elintézésére! Kiválóan képzett, főállású, tűzvédelmi, munkavédelmi és környezetvédelmi szakembereink a diszkréció teljes megtartásával járnak el az általunk képviselt társaságoknál. Segítenek a tűzvédelmi, munkavédelmi, környezetvédelmi törvényekben, jogszabályokban, szabványokban meghatározottak értelmezésében. Közreműködnek a tűzvédelmi, munkavédelmi, környezetvédelmi feladatok végrehajtásában. Figyelembe veszik a megrendelő elvárásait, és ahhoz igazítják a szolgáltatást.
http://tuzvedelem-munkavedelem.eu
Cylex Tudakozó Silver Díj

Népszerű cikk