napelem napkollektor és szigetelés

Lakossági pályázatok 30-60%
Közületi pályázatok 30-70%
Mire vár még?
Napelem, napkollektor hőszivattyú és szigetelés -  kérjen ajánlatot most!
Home Kivitelezés

Napkollektor, Napelem, Hoszivattyu

Tipikus napkollektor rendszerek, hogy segíthessünk

Email Nyomtat PDF
Tipikus napkollektor rendszereink bemutatásával szeretnénk segíteni minden kedves érdeklődőt a választásban.
Természetesen konkrét árakat is feltüntetünk az egyes rendszerekhez. Az összeg tartalmazza a rendszer elemeit, a szerelési díjat, a kiszállás költségét.

Szándékaink bemutatni a megtérülést is! Munkánk során talán ennek kérdésével találkozunk a legtöbbet. Tudniuk kell: Egy napkollektoros rendszer már abban a pillanatban megtérült, amikor működésbe lépett!
Utoljára frissítve ( 2010 május 16., vasárnap 17:44 ) Bővebben...
 

SUNsitive

Email Nyomtat PDF

 

A SUNsitive névvel új esszenciális fogalmat alkottunk, ami kifejezi alapállásunkat, lényegre törő minőségi megoldó készségünket és a fenntartható fejlődésbe vetett hitünket. A nap jelentésű SUN rámutat, hogy elsődlegesen a kifogyhatatlan, s roppant erejű nap energiájának hasznosítását célozzuk meg.  Egy olyan energiaforrásét, ami mindannyiunk számára elérhető, tiszta, környezet és emberbarát. 


A nap erejéből születik a fény, a hő, a szél, maga az élet. S mi ezekből az elemekből villamos áramot, meleg vizet, hőszigetelést, fűtést és szellőztetést varázsolunk a mindennapokba.


A sensitive - érző, érzékeny kifejezés mutatja, hogy társaságunk a szó legnemesebb értelmében érzékeny a környezetre, a minőségre, az árakra, a garanciákra, a tiszta és világos ajánlatokra. Kutatjuk a legjobb, legmodernebb technológiákat és azok finanszírozási lehetőségeit és hasznosítjuk azokat munkánkban . Természetesen megosztjuk a világgal tudásunkat, szakértelmünket is.

A SUNsitivitás tehát a tiszta, környezet- és emberbarát, minőségi technológiákat felvonultató energiatermelés érzéke.


Célunk, hogy megrendelőink energiaköltségeit nagyban csökkentsük,  hogy optimális, környezetbarát és valóban megtérülő rendszereket kínáljunk a mindenkor fellelhető legmagasabb technológiával és szakértelemmel párosítva. További célkitűzésünk, hogy mindehhez finanszírozási lehetőségeket is kínáljunk, kihasználva a vonatkozó EU direktívák előnyeit.


Ne feledje: a fosszilis energiahordozók kora igen hamar véget ér. A gáz és  olaj tartalékok kifogynak, s végül nem marad más csak a megújuló energiahasznosítás.  Ez a vonzó, ingatlan értéket növelő, kifogyhatatlan és tiszta EMBERKÖZPONTÚ TECHNOLÓGIA.

Céges honlapunk: www.sunsitive.eu
Utoljára frissítve ( 2010 május 16., vasárnap 17:53 )
 

NAPELEM - rendszerek telepítése és árusítása

Email Nyomtat PDF
NAPELEM
NAPELEM RENDSZERÁRAKAT ITT TALÁL >>
Tudtad, hogy a napelem által termelt villamosenergiát az áramszolgáltatók megveszik tőled? Tudtad, hogy ez a technológia ma már anyagilag is elérhető? Tudtad, hogy napelemek telepítését az állam pályázatokkal segíti a megújuló energiarendszerek telepítését? Feltűnt, hogy az áram egyre drágul? Elgondolkoztál már azon, hogy esetleg saját áramot termelj, aminek kiszámítható költségei vannak?

A SUNsitive Kft. elkötelezett a "zöld elektromosság" és így a napelem terjesztésében! A hazai lehetőségeket legoptimálisabban kihasználó rendszereink egyszerre függetlenítik a háztartások, önkormányzatok, gazdasági társaságok villamosáram szükségleteit, és segítik FÖLDÜNKET.

A folyamatosan emelkedő energiaárak, a fosszilis tüzelőanyagok hosszú távon jelentkező hiánya és a növekvő nyomás a CO2 kibocsátás csökkentésére valamint a közel-keleti instabil olajellátás következtében a világ számos országában terveket dolgoznak ki a megújuló energiaforrások és a zöld energia arányának növelésére. Ez különösen igaz Európára, ahol a déli országok lehetnek a fejlődés motorjai a következő években.
A technológiai fejlődése elérte 2007-re azt a szintet, hogy elkészült az első olyan nagy megbízhatóságú gyártóberendezés a napelem iparág számára, amely az alacsony költséggel előállítható, nagyméretű LCD panelek gyártásában már bizonyított.
Utoljára frissítve ( 2010 május 03., hétfő 14:05 ) Bővebben...
 

A gatyád is rámegy a melegvízre? A Napkollektorok korában? Ne viccelj!

Email Nyomtat PDF
NAPKOLLEKTOR
NAPKOLLEKTOR RENDSZERÁRAK >>
A SUNsitive Kft. minden alkalommal az Önnek legkedvezőbb, leginkább optimális rendszert ajánlja! Ez a testre szabott rendszerszemlélet biztosítja, hogy a várható megtérülési idő rövidüljön, s hogy egy tökéletesen független és önellátó rendszerben fűtse otthonát, készítsen melegvizet, melegítse medencéjét, stb.
Rendszerajánlatainkban egyéb költséghatékony kiegészítő lehetőségeket is bemutatunk. Napkollektor- hőszivattyú kombináció. Fűtés rásegítő lehetőségek, stb.

Napkollektoros rendszerek és azok árai >>
Tipikus rendszerek bemutatása >>
A minőségi napkollektor tipusok bemutatása - VÁKUUMCSÖVES >>

A minőségi napkollektor tipusok bemutatása - SÍKCSÖVES >>
Utoljára frissítve ( 2010 május 03., hétfő 14:06 )
 

Használati feltételek

Email Nyomtat PDF
A SUNsitive Kft. kijelenti, hogy a megadott adatokat harmadik félnek nem adja át!
Utoljára frissítve ( 2010 május 03., hétfő 14:07 ) Bővebben...
 
Jelenleg 4 vendég olvas minket

Tipikus Napkollektor Rendszerek

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


napelem rendszerek
napkollektor ajánlatok - sík- és vákuum napkollektorok
hőszivattyú ajánlatok - levegős, geotermikus hőszivattyúk

Nap Regisztráció

Hirdetések 

TŰZVÉDELEM MUNKAVÉDELEM

Találjunk megoldást közösen fennálló tűzvédelmem, munkavédelem, környezetvédelmi problémájának elintézésére! Kiválóan képzett, főállású, tűzvédelmi, munkavédelmi és környezetvédelmi szakembereink a diszkréció teljes megtartásával járnak el az általunk képviselt társaságoknál. Segítenek a tűzvédelmi, munkavédelmi, környezetvédelmi törvényekben, jogszabályokban, szabványokban meghatározottak értelmezésében. Közreműködnek a tűzvédelmi, munkavédelmi, környezetvédelmi feladatok végrehajtásában. Figyelembe veszik a megrendelő elvárásait, és ahhoz igazítják a szolgáltatást.
http://tuzvedelem-munkavedelem.eu
Cylex Tudakozó Silver Díj

Népszerű cikk