napelem napkollektor és szigetelés

Lakossági pályázatok 30-60%
Közületi pályázatok 30-70%
Mire vár még?
Napelem, napkollektor hőszivattyú és szigetelés -  kérjen ajánlatot most!
Home Napelem Napelem rendszerek közintézményeknek

Napelem rendszerek közintézményeknek

Email Nyomtat PDF

Nyugat-Európában az a tapasztalatunk, hogy a napelemes rendszerek egyre inkább meghatározói az iskola és közintézményi épületeknek. Az telepített napelemek egyfajta nyilatkozatai az épületek tetején a megbízható zöld-energia termelésnek, energiaszámla csökkentésnek és hatékony káros-anyag kibocsájtás csökkentésének.
A középületek inspirálóan hatnak az egész társadalom számára, hogy környezetvédő módon is lehet pénzt és energiát spórolni.

A fotovoltaikus modulok a napfény energiáját alakítják át villamos energiává. A napelemeket számos formában telepíthetjük minden típusú tetőre legyen az cserepes, zsindelyes, vagy éppen lapos tető.

forrás: http://napelem-napelemek.eu/napelem-rendszerek-kozintezmenyeknek/

 
Jelenleg 4 vendég olvas minket

Tipikus Napkollektor Rendszerek

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


napelem rendszerek
napkollektor ajánlatok - sík- és vákuum napkollektorok
hőszivattyú ajánlatok - levegős, geotermikus hőszivattyúk

Nap Regisztráció

Hirdetések 

TŰZVÉDELEM MUNKAVÉDELEM

Találjunk megoldást közösen fennálló tűzvédelmem, munkavédelem, környezetvédelmi problémájának elintézésére! Kiválóan képzett, főállású, tűzvédelmi, munkavédelmi és környezetvédelmi szakembereink a diszkréció teljes megtartásával járnak el az általunk képviselt társaságoknál. Segítenek a tűzvédelmi, munkavédelmi, környezetvédelmi törvényekben, jogszabályokban, szabványokban meghatározottak értelmezésében. Közreműködnek a tűzvédelmi, munkavédelmi, környezetvédelmi feladatok végrehajtásában. Figyelembe veszik a megrendelő elvárásait, és ahhoz igazítják a szolgáltatást.
http://tuzvedelem-munkavedelem.eu
Cylex Tudakozó Silver Díj

Népszerű cikk