napelem napkollektor és szigetelés

Lakossági pályázatok 30-60%
Közületi pályázatok 30-70%
Mire vár még?
Napelem, napkollektor hőszivattyú és szigetelés -  kérjen ajánlatot most!
Home Napelem Miért érdemes napelem pályázatot beadni?

Miért érdemes napelem pályázatot beadni?

Email Nyomtat PDF

Napelem Pályázati előnyök


A napelem rendszerek meglehetősen drágák. Az egész berendezés egyik legdrágább része maga a napelem. Ez érthető hiszen drága alapanyagokból, speciális körülmények között készítik a cellákat. Ráadásul a minőséghez állandó fejlesztések történnek. Ezeket a fejlesztéseket örökkön tesztelik, hogy a minőségi szabványoknak megfeleljenek, sőt a legjobb gyártóknál azok minőségi alapjait igyekeznek messze túlszárnyalni.

A napelem rendszer drágaságát azonban folyamatosan háttérbe helyezi az a tény, hogy a villamosenergia árak állandóan növekednek. Míg egy napelem több mint harminc esztendeig áramot fog termelni, beüzemelésétől fogva ingyen(!), addig ki tudja mennyibe kerül majd 1 kWh áram jövőre? 5 év múlva? 20 év múlva?


A "Klímabarát otthon" pályázattal lehetőség nyílt a lakosság számára egy emberibb árfekvést elérni. A 30%-60%-s támogatás, ugyanígy minimum harmadával csökkenti a napelem beruházás megtérülését.
Érdemes mihamarább benyújtani a pályázatokat, mert a felkínált keretösszeg véges!
A SUNsitive Kft. segítségére van a pályázat megírásában!

Üdvözlettel:

Horváth Attila
SUNsitive Kft.
+3620/589-7553

 

Napelem oldal >>

Utoljára frissítve ( 2010 május 03., hétfő 13:02 )  
Jelenleg 5 vendég olvas minket

Tipikus Napkollektor Rendszerek

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


napelem rendszerek
napkollektor ajánlatok - sík- és vákuum napkollektorok
hőszivattyú ajánlatok - levegős, geotermikus hőszivattyúk

Nap Regisztráció

Hirdetések 

TŰZVÉDELEM MUNKAVÉDELEM

Találjunk megoldást közösen fennálló tűzvédelmem, munkavédelem, környezetvédelmi problémájának elintézésére! Kiválóan képzett, főállású, tűzvédelmi, munkavédelmi és környezetvédelmi szakembereink a diszkréció teljes megtartásával járnak el az általunk képviselt társaságoknál. Segítenek a tűzvédelmi, munkavédelmi, környezetvédelmi törvényekben, jogszabályokban, szabványokban meghatározottak értelmezésében. Közreműködnek a tűzvédelmi, munkavédelmi, környezetvédelmi feladatok végrehajtásában. Figyelembe veszik a megrendelő elvárásait, és ahhoz igazítják a szolgáltatást.
http://tuzvedelem-munkavedelem.eu
Cylex Tudakozó Silver Díj

Népszerű cikk