napelem napkollektor és szigetelés

Lakossági pályázatok 30-60%
Közületi pályázatok 30-70%
Mire vár még?
Napelem, napkollektor hőszivattyú és szigetelés -  kérjen ajánlatot most!
Home Napelem MEGÚJULÓ ENERGIA ÜZLETI NAP

MEGÚJULÓ ENERGIA ÜZLETI NAP

Email Nyomtat PDF

 

megújuló energia üzlet

MEGHÍVÓ - MEGÚJULÓ ENERGIA ÜZLETI NAP
ÚJ IDŐPONT EGYEZTETÉS ALATT! VÁRHATÓAN JÚLIUSBAN ,VIP Businessforum Magyarország
Hotel Holiday Inn **** Agip u. 2 Budaörs
 

Kedves Érdeklődőnk, leendő Partnerünk!

A Hungarian Solar Kft. egy olyan egyedülálló üzleti bemutatóra invitálja Önt, ismerőseit, partnereit, ahol érdemes megjelennie.

Magyarországon első kézből informáljuk Önt, milyen egyedi üzleti potenciál rejlik a  megújuló energiás befektetésekben, azok hozamaiban és viszontértékesítésében. Azon területeken is, ahol nem rendelkeznek saját zöld energiás rendszerekkel, illetve ahol a támogatások szintje alacsony, mint hazánkban.

Üzleti modellünk egyedi befektetési lehetőséget kínál már termelő, államilag garantált, magas hozamú  rendszerek pénzügyi előnyeinek kiaknázására, mindezt euróban.

A világszintű és EU sajtó ma is tele van a zöld energiás beruházások fontosságának és a fenntarthatóság elvének hangsúlyozásával, hogy megoldást találjunk a fosszilis tüzelőanyagok kimerülésének a problémájára. A leginkább támogatott megoldás EU és világszinten is a megújuló energiák előnyben részesítése.

De mi van a színfalak mögött, kik s mi módon érték el, hogy Magyarországon is részesülhetünk más EU tagállamok által kínált magas támogatottságból? Milyen biztosítékok és garanciák állnak rendelkezésre? Hogyan működik az üzleti modell és hogyan érhető el magas hozam? Miért érdemes megújuló energiába befektetni?

Mindezekre és sok más kérdésére választ kap rendezvényünkön.

A rendezvényen való részvétel ingyenes!

JELENTKEZÉSI LAP >>

tel: 06 20 589 7553 | 06 30 364 1044

Üdvözlettel,
HUNGARIAN SOLAR KFT.
együttműködő partner
UVIEE | Syn-Energy GmbH

Utoljára frissítve ( 2012 június 20., szerda 06:39 )  
Jelenleg 6 vendég olvas minket

Tipikus Napkollektor Rendszerek

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


napelem rendszerek
napkollektor ajánlatok - sík- és vákuum napkollektorok
hőszivattyú ajánlatok - levegős, geotermikus hőszivattyúk

Nap Regisztráció

Hirdetések 

TŰZVÉDELEM MUNKAVÉDELEM

Találjunk megoldást közösen fennálló tűzvédelmem, munkavédelem, környezetvédelmi problémájának elintézésére! Kiválóan képzett, főállású, tűzvédelmi, munkavédelmi és környezetvédelmi szakembereink a diszkréció teljes megtartásával járnak el az általunk képviselt társaságoknál. Segítenek a tűzvédelmi, munkavédelmi, környezetvédelmi törvényekben, jogszabályokban, szabványokban meghatározottak értelmezésében. Közreműködnek a tűzvédelmi, munkavédelmi, környezetvédelmi feladatok végrehajtásában. Figyelembe veszik a megrendelő elvárásait, és ahhoz igazítják a szolgáltatást.
http://tuzvedelem-munkavedelem.eu
Cylex Tudakozó Silver Díj

Népszerű cikk