napelem napkollektor és szigetelés

Lakossági pályázatok 30-60%
Közületi pályázatok 30-70%
Mire vár még?
Napelem, napkollektor hőszivattyú és szigetelés -  kérjen ajánlatot most!
Home Hőszivattyú Hőszivattyú Geo Tarifával!

Hőszivattyú Geo Tarifával!

Email Nyomtat PDF
hőszivattyú és geotarifa találkozásaRégóta vártunk már erre a bejelentésre és üdvözöljük ezt a kezdeményezést! Lényegében arról van szó, hogy a hőszivattyús rendszerek használata további árelőnyt jelent a piacon! Nem elég, hogy jóval olcsóbb a fűtés üzemeltetés, de további olcsóságot jelent, hogy a felhasznált áram díja is jelentősen csökken !

Új, kedvezményes hőszivattyús áramtarifát
alkotott az ELMŰ-ÉMÁSZ Társaságcsoport, elsőként és egyedüliként a hazai villamosenergia-piacon. Geo tarifa – szeretni fogjuk ezt a nevet!
Az ELMŰ (Budapesti Elektromos Művek Nyrt.), illetve az ÉMÁSZ (Észak-magyarországi Áramszolgáltató Nyrt.)Geo árszabás az egyetemes szolgáltatásra jogosult hőszivattyú berendezéssel rendelkező ügyfelek részére kidolgozott tarifális termék, amely a szolgáltató külön mért, vezérelt fogyasztási lehetőséggel rendelkező ügyfelei számára nyújt minden korábbinál kedvezőbb árú villamosenergia-ellátást. Konkrét számokat most még nem tudunk mondani, de annyi biztos, hogy a felhasználó még a mostani éjszakai áramnál is jobban jár!

 


Igénybe vehetik, akik:

- hőszivattyú berendezéssel biztosítják ingatlanuk fűtését, hűtését,
- lakossági fogyasztók, vagy üzleti (vállalati) ügyfélként fogyasztási helyük 3x63 ampert (39 kW) meg nem haladó névleges csatlakozási értékkel rendelkezik, illetve közintézmények (fogyasztási volumentől függetlenül),
- rendelkeznek vezérelt csatlakozási ponttal,
- hőszivattyú berendezésüket a vezérelt áramvételezés elvárásainak megfelelően telepítik, tehát a készülék külön mért - az elosztó vezérlőberendezésével a vezérelt elosztóhálózati áramkörre állandó jelleggel rögzített, nem dugaszolhatóan csatlakoztatott.

A vezérelt Geo tarifa
Az alkalmazott vezérlés naponta legalább 20 óra fűtési időt biztosít úgy, hogy 2 óránál hosszabb megszakítás nem fordul elő, és két megszakítás között legalább 2 óra bekapcsolási időt biztosít. Ez teljesen komfortos megoldás, főleg akkor, ha a hőszivattyú mellé felületfűtés-hűtést választunk, aminek hőtehetetlensége könnyedén elvisel pár perc, esetleg 1-2 óra leállást.

Ez tehát a nagy hír. A földgáz drágulása (ami persze azért még mindig piacvezető fűtőanyag, és rentábilis, lásd következő cikkünket), de főleg az ellátás biztonságába vetett hit megrendülése sokakat ösztönöz más fűtési módozatok keresésére. A választást nagyban befolyásolhatja a zöldáram bevezetése. Kérdések persze még vannak és lesznek is a konkrétumokkal kapcsolatban, de az elv deklarálva van.
Zárszóként annyit, hogy az új tarifa nyilvánosságra hozatala igazán célba talált, mind tartalmát, mind időpontját tekintve – olvassák csak el a következő oldalakon hőszivattyús cikkünket…

forrás: http://www.vgfszaklap.hu
 
Jelenleg 5 vendég olvas minket

Tipikus Napkollektor Rendszerek

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


napelem rendszerek
napkollektor ajánlatok - sík- és vákuum napkollektorok
hőszivattyú ajánlatok - levegős, geotermikus hőszivattyúk

Nap Regisztráció

Hirdetések 

TŰZVÉDELEM MUNKAVÉDELEM

Találjunk megoldást közösen fennálló tűzvédelmem, munkavédelem, környezetvédelmi problémájának elintézésére! Kiválóan képzett, főállású, tűzvédelmi, munkavédelmi és környezetvédelmi szakembereink a diszkréció teljes megtartásával járnak el az általunk képviselt társaságoknál. Segítenek a tűzvédelmi, munkavédelmi, környezetvédelmi törvényekben, jogszabályokban, szabványokban meghatározottak értelmezésében. Közreműködnek a tűzvédelmi, munkavédelmi, környezetvédelmi feladatok végrehajtásában. Figyelembe veszik a megrendelő elvárásait, és ahhoz igazítják a szolgáltatást.
http://tuzvedelem-munkavedelem.eu
Cylex Tudakozó Silver Díj

Népszerű cikk