Lakossági pályázatok - Zöld Beruházási Rendszer - ZBR

Nyomtat

Napelem, napkollektor, hőszivattyú és egyéb alternatív rendszerek támogatása!


Kedves Érdeklődő!

A pályázat kiterjed napelem, napkollektor, hőszivattyú, és egyéb megújuló energiaforrásokat hasznosító rendszerek telepítésére. 

Keressen bizalommal elérhetőségeinken!
Horváth Attila
20/589-7553

 


Megjelentek a Klímabarát otthon
energiahatékonysági ZBR-EH-09 pályázatok

A pályázatokat 2009.12.15-től lehet beadni!

Az Energia Központ Nonprofit Kft. a Környezetvédelmi és Vízügyi  Minisztériummal kötött megállapodás alapján működteti a XVI. KvVM fejezet 10. cím, 2. alcím, 11. jogcímcsoport Zöld Beruházási Rendszer végrehajtásának feladatai célelőirányzatból finanszírozott Zöld Beruházási Rendszer Klímabarát Otthon Energiahatékonysági Alprogramot (ZBR-EH-09).

Az állami támogatás és a hitel igénylése a pályázatok keretében történik, amelyek energetikai megfelelőségének a szakmai elbírálását minden esetben az Energia Központ Nonprofit Kft. végzi.

A pályázati rendszer működtetése a 217/1998.(XII.30.) Korm. rendelet előírásai és a KvVM rendeletek, szabályozások figyelembe vételével történik.

Az Energia Központ Nonprofit Kft. komplex feladata az energiatakarékosság elősegítése, az energiahatékonyság és a megújuló energiaforrások felhasználásának növelését célzó pályázati rendszer feladatainak elvégzése, így különösen a pályázatok döntés előkészítése, döntések technikai segítése, a támogatási szerződések elkészítése, nyilvántartása, és megkötése, illetve a műszaki teljesítések igazolása – a pályázatok kifizetése, könyvelési és pénzügyi zárások bonyolítása, valamint helyszíni elő és utóellenőrzések lefolytatása, a pályázatkezelés monitoringja, a problémás esetek kezelése és ügyfélszolgálat működtetése a pályázók tájékoztatására, adatszolgáltatás a partnerek és nyilvánosság felé, valamint az a XVI. KvVM fejezet 10. cím, 2. alcím, 11. jogcímcsoport Zöld Beruházási Rendszer végrehajtásának feladatai célelőirányzat pénzügyi – számviteli feladatainak ellátása.forrás: http://www.energiakozpont.hu/index.php?p=210

 

Utoljára frissítve ( 2010 január 18., hétfő 19:15 )